Λογότυπα Συλλόγου

Λογότυπα Συλλόγου

Freitag, 9. September 2016

Ξεκινήσαμε και φέτος…

Ξεκινήσαμε και φέτος…

Αγαπητά μέλη και φίλοι του συλλόγου,
μετά την θερινή ανάπαυλα, την χαλάρωση και την αναψυχή στην πατρίδα και όπου αλλού επέλεξε ο καθένας από εμάς, ξεκινήσαμε από την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου τις δράσεις της νέας περιόδου 2016/17 με τις καθιερωμένες συναντήσεις της Κυριακής και τις πρόβες του παιδικού και εφηβικού χορευτικού μας στις καθιερωμένες ώρες 12-13 (πρόβες μικρού χορευτικού), 13-14 (πρόβες εφηβικού χορευτικού).
Και φέτος, στόχος του συλλόγου είναι η ανάπτυξη ενός πλαισίου δραστηριοτήτων που να διατηρεί την πολιτιστική μας παράδοση και να παράγει πολιτισμό, εδώ στον τόπο που ζούμε και εργαζόμαστε.
Οι δράσεις  που πρόκειται να αναπτυχθούν, θα ανακοινωθούν σύντομα στην ιστοσελίδα του συλλόγου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, whatsup).
Πρώτη προγραμματισμένη δράση για φέτος ο φθινοπωρινός χορός μας, που θα λάβει χώρα στο ενοριακό κέντρο του Αγ. Ανδρέα το Σάββατο 12.11.2016 και ώρα 19.00. Την βραδιά θα πλαισιώσει μουσικά το συγκρότημα του Τρύφωνα Αναστασίου με δημοτικό και λαϊκό πρόγραμμα.
Σας περιμένουμε λοιπόν, πρώτα στις Κυριακάτικες συναντήσεις μας (κάθε Κυριακή στις 12.00 στο γραφείο του συλλόγου, στο υπόγειο του ενοριακού κέντρου Αγ. Ανδρέα, am Schönekamp 1) κι έπειτα στις δράσεις και εκδηλώσεις του συλλόγου για να μοιραστούμε μεταξύ μας μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις.
Καλή μας αρχή λοιπόν…

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Ευάγγελος Αθανασίου


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen