Λογότυπα Συλλόγου

Λογότυπα Συλλόγου

Montag, 29. Februar 2016

Ανταμώσαμε και πάλι… με κέφι, χορό και δρώμενα…


Σάββατο βράδυ 27.02.2016, στο ενοριακό κέντρο του Ι.Ν Αγ. Ανδρέα στην πόλη του Ντίσελντορφ.
Ανταμώσαμε και πάλι με αφορμή την απελευθέρωση των Ιωαννίνων βάζοντας ως δική μας πινελιά και την απελευθέρωση του εύψυχου συνάμα πατώντας στα έθιμα της αποκριάς και στον πλούτο της ηπειρωτικής παράδοσης.

Ανταμώσαμε με ήχους παραδοσιακούς, με νότες και ρυθμούς που πάντα πιάνουν τον παλμό μας, το βάσανο και τον καημό και αλαφρώνουν την ψυχή μας, δίνοντας τόπο στην ανθρωπιά, στο κέφι, στην παρέα, τον χορό και την έκφραση.

Κάπως έτσι οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών έσμιξαν με τα νέα παιδιά του χορευτικού σε κοινό σκοπό σε μια βραδιά ζεστή και γεμάτη από εκπλήξεις. Κάτι η δροσιά της νιότης, κάτι το μεράκι του μικρού και μεγάλου χορευτικού μας, κάτι το μπρίο της νύφης που όλο λίγωνε και λιποθυμούσε στη θωριά του άσχημου και του όμορφου γαμπρού, κάτι οι γανωτήδες που έμπαιναν στα χωριά τα χαλκώματα να γανώσουν…


Παντρέψαμε χορό και δρώμενα, σεβασμό και χαρά ζώντας τη στιγμή μέσα από την παράδοση συνεχίζοντας ετούτο το ταξίδι στα χνάρια μιας μνήμης που πάντα χτυπά δυνατά στις καρδιές μας.
Ευχαριστούμε όλους του φίλους και συντελεστές όπως και τους χορηγούς μας, που εργάστηκαν για το αποτέλεσμα αυτής της μοναδικής βραδιάς

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Αθανασίου Ευάγγελος

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen